لیست اختراعات محمد هاشمي


ثبت :
از
تا
اظهارنامه :
از
تا

بازنشانی
تعداد موارد یافت شده: 39
تاریخ اظهارنامه: 1397/07/26
تاریخ ثبت: 1397/07/26
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر مرتبط با بهداشت مواد غذايي مي باشد. مواد غذايي داراي عمر نگهداري كوتاهي هستند؛ از مهمترين دلايل فساد طي نگهداري، رشد ميكروارگانيسم¬ها و واكنش هاي شيميايي مي¬باشد كه در پي آن مي تواند باعث كاهش كيفيت مواد غذايي و منجر به عفونت ها و مسموميت هاي غذايي شوند. نگهداري در شرايط سرد و انجماد نمي¬توانند به طور كامل مانع فساد ميكروبي يا شيميايي شوند. به همين دليل استفاده از مواد نگهدارنده براي ج

تاریخ اظهارنامه: 1397/10/11
تاریخ ثبت: 1398/11/27
خلاصه اختراع:

اختراع حاضر مرتبط با بهداشت مواد غذايي مي باشد. بقاي ميكروارگانيسم ها در مواد غذايي اهميت حياتي دارد، زيرا اين امر مي تواند باعث تجزيه و تضعيف كيفيت محصولات غذايي و همچنين ايجاد تهديدات بهداشتي شود. به‌منظور حفظ كيفيت مطلوب، افزايش ماندگاري و جلوگيري از رشد باكتري‌ها، از نگهدارنده‌هاي شيميايي استفاده مي‌گردد. خاصيت سرطان‌زايي و سمي بودن اين ها و تمايل مصرف كنندگان به غذاهاي طبيعي با ماندگاري طولاني به اثبات رسيده است. يكي از روش¬هاي افزايش ماندگاري استفاده از پوشش¬هاي خوراكي مي¬باشدكه به شكل يك لايه نازك در اطراف مواد غذايي قرار مي گيرند و مي¬توانند از انتقال رطوبت، اكسيژن و مواد محلول به مواد غذايي ممانعت كنند. امروزه پوشش هاي خوراكي با روش هاي جديدتري مانند نانوامولسيون ها مطرح هستند. پوشش خوراكي نانوامولسيون كيتوزان حاوي اسانس 1 % آويشن شيرازي و 1% زيره سياه در مقايسه با گروه كنترل كاهش 2.2 ، 1.68 لوگ باكتري سالمونلا، و كاهش 3.05، 2.85 لوگ باكتري ليستريا را به ترتيب در طول دوره ي نگهداري 18 روزه باعث شد. اين نتايج نشان دهنده ي افزايش دسترسي زيستي تركيبات ضدميكروب از طريق سامانه هاي نانوامولسيون مي باشد. نتايج حاصله از تست پايداري، هيچ گونه جداشدگي فاز رويت نشد. تغييرات مربوط به پارتيكل سايز قبل از سانتريفيوژ 270nm و بعد از سانتريفيوژ 277.3 nm مي باشد كه نشان دهنده ي پايداري نانوامولسيون مي باشد.

تاریخ اظهارنامه: 1390/11/11
تاریخ ثبت: 1391/04/07
مخترع/مخترعان: سيد محمد هاشمي
خلاصه اختراع:

سولفوركوب(مورد استفاده در صنعت نفت و گاز و پتروشيمي )

تاریخ ثبت: 1394/08/19
خلاصه اختراع:

اختراع \\" اتصالات ايمن لوله بخاري \\" در زمينه فني : بخش ز : فيزيك – زير بخش : وسايل جان انسان ها يكي از مسائل اصلي ، مهم و اوليه جامعه بشري است . نشت گاز يكي از مخاطراتي است كه تاكنون علي رغم پژوهش هايي كه در اين زمينه صورت گرفته ، جان بسياري از انسان ها را گرفته است و اين موضوع نشان از ناكارآمدي و يا پايين بودن ضريب اطمينان روش هاي موجود دارد . با توجه به آمار هاي موجود در ده سال اخير ،متاسفانه سالانه نزديك به هزار نفر از هموطنانمان جان خود را بر اثر بروز حادثه گاز گرفتگي از دست مي دهند و با توجه به اينكه مطابق آمار رسمي بيشترين درصد تلفات مربوط به جداشدن لوله هاي بخاري از يكديگر و يا ديوار است ، از طرفي روشهاي پيشين ، عملكرد غير مستقيم دارند ، ( به عنوان مثال نشت گاز را اعلام مي نمايند .) با توجه به اهميت موضوع در اين پژوهش سعي شده است به روش مستقيم و با ايجاد اتصالات ايمن ، از نشت گاز بر اثر لقي و جداشدن اتصالات لوله بخاري جلوگيري شود . اساس اين اختراع ، تغيير در ساختار شكل دهنده لوله بخاري مي باشد ، بدين صورت كه با ايجاد اتصالات ايمن شامل قطعه ذوزنقه اي شكل و قطعه فنردار و همچنين ايجاد شيار بر روي زانو و قرارگرفتن آن ها درون هم از باز شدن ناخود آگاه اجزاي لوله جلوگيري مي نمايد . كاربرد اين اختراع براي تمام وسايل از جمله بخاري و يا هر وسيله اي كه به اتصالات لوله اي مشابه نياز دارد و خطر نشتي و آسيب درآن وجود دارد ، مي باشد.

تاریخ ثبت: 1394/08/20
خلاصه اختراع:

اختراع " دستگاه جداساز بهداشتي اجزاي هندوانه " در زمينه فني بخش الف : نيازهاي انساني زير بخش سلامتي و بهداشت و بخش ز : فيزيك – زير بخش وسايل هندوانه يكي از ميوه هايي است كه تمام قسمت هاي آن داراي فوايد زياد و خواص درماني و مصارف فراواني از جمله كشاورزي ، دامداري و... دارد . لذا بهره برداري صحيح از قسمت هاي مختلف هندوانه از جمله پوست ، بذر ، ميوه و... بگونه اي كه حداكثر بهره وري در آن لحاظ شود داراي اهميت فراواني مي باشد. همچنين از مشكلات عمده توليد هندوانه بذري جهت استحصال بذر (تخمه) مي توان به موارد زير اشاره كرد: 1- از بين رفتن پوست هندوانه و خواص آن 2- هدر رفتن آب هندوانه 3- عدم استخراج كامل بذر هندوانه 4- زمان بر بودن فرآيند استحصال اين دستگاه از دو قسمت اصلي مخلوط كن و جداساز تشكيل شده است . در بخش مخلوط كن با استفاده از ميله اي كه سر آن به شكل نيزه طراحي شده و بر روي محور آن شلاق هايي كه خاصيت منعطف و ارتجاعي دارند به كمك يك موتور الكتريكي به گردش آمده و با وارد شدن به داخل هندوانه بدن متلاشي شدن آن اجزاي داخلي هندوانه را آب مي كند كه محتويات آن به بخش جداساز منتقل مي شود كه در آن قسمت سه صافي قرار دارد كه بذر ، تفاله و آب هندوانه را از هم جدا مي نمايد. اين دستگاه براي كشاورزان و توليد كنندگان به منظور جداسازي بذر ، آب ، تفاله و پوست هندوانه كاربرد دارد.

تاریخ اظهارنامه: 1394/10/13
تاریخ ثبت: 1395/08/23
خلاصه اختراع:

جوشكاري با گاز اكسي استيلن يكي از روش هاي پراستفاده جوش كاري در صنعت است. با تعويض تفنگ متصل به گاز سوختني و اكسيژن و افزايش اكسيژن ورودي مي توان به صورت موضعي فلز را اكسيد كرد و برش كاري را نيز انجام داد. كيفيت جوشكاري با گاز رابطه مستقيمي با سرعت تغذيه سيم جوش دارد. به همين دليل با دور شدن از مقدار تغذيه بهينه، كيفيت جوش به طور قابل ملاحظه اي پايين خواهد آمد. پس كيفيت جوش رابطه مستقيمي با مهارت اپراتور خواهد داشت. اين اختراع قادر خواهد بود با يك نازل عمليات جوشكاري و برشكاري را انجام دهد به طوري كه با پاشش مايع خنك كننده (مثل آب) دماي شعاعي از محل جوش و برش را ثابت نگاه دارد. همچنين با ثابت نمودن سرعت تغذيه سيم جوش، كيفيت جوش تثبيت مي شود.

تاریخ اظهارنامه: 1395/03/25
تاریخ ثبت: 1395/09/16
مخترع/مخترعان: سيدمحمد هاشميان
خلاصه اختراع:

در چند سال اخير شاهد مدل جديدي از دزدي خودروي پژو 206 هستيم. به اين طريق كه سارق كمان درب جلوي خودرو را با ديلم خم كرده و به راحتي آنرا به جلو مي آورد. بدين ترتيب فضايي براي رد شدن دست سارق بوجود مي آيد و سارق به راحتي دكمه ي قفل درب را زده و درب ماشين باز مي شود و در كسري از ثانيه وارد خودرو شده و به سرقت خود اتومبيل يا وسايل داخل خودرو مي پردازد. هدف از اين اختراع اين است كه جلوي اين سرقت را بگيرد و به سارقين اجازه ي خم كردن كمان درب را ندهد، كه با قرار گرفتن اين قفل روي كمان درب، اين امر به راحتي امكان پذير است و كمان درب به هيچ وجه خم نمي شود و سارق نمي تواند درب خودرو را باز كند.

تاریخ اظهارنامه: 1397/07/18
تاریخ ثبت: 1399/02/17
خلاصه اختراع:

خلاصه اختراع اختراع ( طراحي پرايمر اختصاصي بر اساس ژن (gyrB) of DNA gyrase subunit B protein به منظور شناسايي Cronobacter sakazakki در انواع شيرخشك و غذاي كودك با روش (PCR) polymerase chain reaction) كه در زمينه (ميكروبيولوژي، طراحي پرايمر اختصاصي كرونوباكتر ساكازاكي بر مبناي ژن gyrB ) كاربرد دارد؛ براي حل مشكل(عدم وجود پرايمر جهت تشخيص كرونوباكتر ساكازاكي در سطح جنس و گونه) با راه حل (استفاده از پرايمر طراحي شده بر مبناي ژن gyrB جهت تشخيص كرونوباكتر ساكازاكي با اختصاصيت 100% در نمونه ها در روش هاي مبني بر PCR ) انجام گرديده است.

تاریخ اظهارنامه: 1399/06/03
تاریخ ثبت: 1399/10/02
مخترع/مخترعان: بيژن مدي محمد هاشمي
خلاصه اختراع:

مركبات بخش قابل توجهي از توليد محصولات كشاورزي كشور هستند و نقش مهمي در مصارف غذايي روزانه خانوارهاي ايراني دارند. اما اين مصرف عموما شامل پوست ميوه نيست و اين بخش از ميوه عموما به صورت پسماند تر دور ريخته مي‌شود. اين در حالي است كه پوست مركبات حاوي مواد با ارزش افزوده بالا از جمله اسانس (روغنهاي اساسي) است. اطلاعات دقيقي از واحدهاي توليدي چنين روغنهايي در داخل كشور وجود ندارد و به نظر مي‌آيد كه تقاضاي بازار اساسا از طريق واردات تأمين مي‌گردد. فرايندهاي استحصال روغنهاي اساسي مركبات در داخل كشور نوپا و غيركارآمد هستند. لذا در اين اختراع روش تركيبي براي توليد روغن اساسي مركبات با استفاده از انجماد، پرس سرد و تقطير بيان شده است. افزودن مرحله انجماد و انجام پرس سرد به صورت خردايش باعث مي‌گردد كه 1) امكان استفاده از پسماند موجود پس از فرايند آب گيري وجود داشته باشد، 2) راندمان توليد روغن افزايش يابد و 3) زمان لازم براي توليد به طرز قابل توجهي (براي برخي انواع مركبات تا يك دهم زمان متداول) كاهش يابد.

تاریخ اظهارنامه: 1389/08/16
تاریخ ثبت: 1389/10/15
خلاصه اختراع:

به منظور كاهش مصرف مواد اعتياد اور -از جمله سيگار- و ترك آن ها دو روش اصلي وجود دارد الف - ترك ناگهاني lwithdrawal ب- كاهش پلكاني tappering امروزه اين اجماع بوجود آمده كه ترك هر نوع اعتيادي به روش كاهش پلكاني يا trapping مزاياي غير قابل انكاري نسبت به روش ترك ناگهاني withdrawal دارد و اساسا روش ترك ناگهاني با توجه به عوارض و دشواري و بازگشت پذيري آن چندان مورد توجه نيست. در رابطه با ترك سيگار به روش پلكاني تاكنون ابزار يا وسيله موثري در اختيار سيگاري ها قرارنگرفته است. سيگار sbs در واقع نوعي سيگار براي كاهش مصرف و ترك سيگار بر اساس روش tappering است. سيگار sbs هر واقع خانواده اي مشتمل بر ۵ تا 15 عضو از هر نوع سيگار جديد يا موجود است كه همه اعضا يك خانواده در بسته بندي متحد الشكل و بدون هيچ تغييري در كيفيت توتون و فيلتر توليد و به بازار عرضه مي شوند تفاوت هر عضو يك خانواده با عضو ديگر همان خانواده سيگار تنها نسبت توتون و فيلتران هاست . كه تفييرات اين نسبت بسته به تشخيص و شناخت توليد كننده هر سيگار از ذانقه و روحيات مصرف كنندگان مي تواند از يك خانواده سيگار نسبت به خانواده ديكر متفاوت باشد براي روشن شدن مسئله آن را به صورت دو مثال عنوان مي كنيم ١ – سيگار X در سايز معمولي هم اكنون در بازار توليد وعرضه مي شود اين سيگار به صورت استوانه اي است كه قطر آن حدودا ٨ ميلي متر و طول آن 85 ميلي متر است كه ۴٠ ميلي متر آن فيلتر و 55 ميلي متر آن توتون است خانواده sbs سيگار x عبارت از مثلا ١٠ عضو است كه همگي در بسته بندي متحدالشكل و با نام واحد در اندازه هاي مساوي -طول - ٨ ميلي متر و قطر 8 ميلي متر - و با توتون و فيلتر از حيث كيفي يكسان توليد و به بازار عرضه خواهند شد . به اين ترتيب در عضو اول اين خانواده نسبت توتون به فيلتر آن 5.5 به ٧٠ ، در عضو دوم 49.5 به 35.5 در عضو سوم 44 ' به 41 و ... عضو دهم 5.5 به 79.5 خواهد بود . به عبارتي در هر عضو اين خانواده نسبت به عضو قبلي 5.5 ميلي متر از طول استوانه توتون كم شده و 5.5 ميلي متر به فيلتر اضافه مي شود. 5.5 ميلي متر توتون تقريبا معادل ان ميزان توتوني است كه با يك بار پك زدن غليظ سوخته و دود مي شود . به اين ترتيب مثلا اگر سيگار Xsbs 90% پك و سيگار Xsbs 10% با يك پك تمام مي شود. بنابراين هر فرد سيگاري مي تواند با توقف زماني مناسب برمصرف هر عضو از اين خانواده سيگار -مثلا ٢ تا ٣ هفته - و عادت به آن، مصرف سيگار خود را حدود ١٠ در صد كاهش داده و پس از دوره اي مناسب آن را به حدود ۵ در صد برساند. ٢ – سيگار Y در سايز slim -بلند ياكوتاه- نيز توليد و به بازار عرضه شود. اين سيگار نيز به صورت استوانه اي با قطر 5 ميلي متر و در نوع بلند آن ارتفاع استوانه 100 ميلي متر شامل ۶۵ ميلي متر توتون و 32 ميلي متر فيلتر است . خانواده sbs سيگار ٧ مي تواند مثلا شامل 7 عضو باشد كه دراين مورد نيز همگي در بسته بندي متحد الشكل و با نام واحد عرضه خواصد شد . به اين ترتيب در عضو اول اين خانواده نسبت توتون به فيلتر ۶۵ به ٣۵ در در عضو دوم 7/55 به 3/44 و در عضو سوم 4/46 به 6/53 و .... در عضو هفتم 3/9 به 7/90 خواهد بود. اين نكته را مجددا مورد تاكيد قرار مي دهيم كه هرخانواده از سيگار sbs بابسته بندي توتون و فيلتر واندازه يكسان توليد مي شود . تنها تفاوت هر عضو با عضو قبلي خود در همان خلنواده تنها در ميزان توتون و فيلتر آن و هم چنين درج عددي روي بسته بندي و در كنار نام سيگار است كه نشاندهنده همان نسبت توتون به فيلتر است . نقشه هاي پيوست اين مطلب را به خوبي روشن مي كنند.

موارد یافت شده: 39